Aproape de studențiUniversitatea Transilvania

În data de 25 noiembrie 2014, Transilvania Pack & Print a fost gazda unui grup de studenți de la Universitatea "Transilvania" din Brașov. Universitatea se află în proces de implementare a unui proiect POSDRU, intitulat "Creșterea capacității de integrare pe piața muncii a studenților și absolvenților prin consiliere și plasamente practice". Unul dintre principalele obiective ale proiectului îl constituie consilierea și orientarea în carieră a studenților, pentru creșterea capacității de ocupare a absolvenților pe piața muncii. Consilierea în carieră este un suport binevenit pentru realizarea planurilor personale în privința profesiei, într-un mod realist și adaptat pentru cerințele pieței muncii.
Pentru a atinge acest obiectiv, studenții participați în proiect s-au organizat în grupuri și au făcut mai multe vizite de studiu și excursii tematice la diferite companii de succes din țară, ca suport pentru consiliere și orientare profesională.
Transilvania Pack & Print a răspuns afirmativ inițiativei universității și i-a sprijinit în organizarea unei vizite de studiu cu studenții de la specializarea Administrarea Afacerilor în limba engleză.
La ora 12:30 studenții au ajuns în curtea companiei Transilvania Pack & Print și au fost întâmpinați de domnul Franz A. Rankl, CEO al TPP.

După ce au aflat în mare câteva lucruri despre companie, au fost conduși în sala de ședințe, unde au fost împărțiti în două grupe de câte 20 de studenți. Fiecare grupă a avut ocazia să viziteze cele două hale de producție și zona de birouri, timp în care li s-a explicat fluxul de producție și modul cum funcționează firma, de la primirea unei comenzi din partea clienților și pănă la livrarea produselor.
La finalul vizitei unităților de producție cei 40 de studenți au fost reuniți în holul companiei, unde au avut parte de o prezentare din partea managerului de calitate și au aflat mai multe despre sistemele ISO implementate în companie și despre gestionarea calității produselor livrate.
În final, studenților li s-a oferit posibilitatea să adreseze întrebări tuturor membrilor din managementul companie și să își exprime părerile asupra celor ce au trăit pe parcursul întregii vizite.

Ne bucurăm că am putut susține studenții în cadrul acestui proiect și ne dorim ca și pe viitor să ne calce pragul cât mai mulți tineri în vederea formării lor profesionale.