New printing machineKBA Rapida 145

kba

La sfârșitul anului 2013 am decis să oferim nevoilor clienților noștri o nouă mașină de tipărit KBA Rapida 145. RAPIDA 145 este, din punct de vedere tehnologic, una dintre cele mai avansate mașini de tipar de format mare de pe piață.
Multe dintre inovațiile revoluționare realizate la Rapida 145 sunt unice în această clasă. Unele au fost transferate de la campioana mondială în format mediu Rapida 106, în timp ce altele au fost dezvoltate special pentru această nou mașină de tipar.
Respectând motto-ul ales “Timpul inseamnă bani”, automatizarea și conceptul de funcționare din noua serie de format mare sunt orientate către eliminarea factorilor consumatori de timp.

Ori de câte ori este posibil fazele de pregătire, altădată consecutive, au fost integrate într-un proces simultan și automat trecându-se de la un job la altul.
Creșterea vitezei maxime de producție a dus la atingerea unui număr de 15.000 de coli pe oră la Rapida 145. Este un cadou în plus pentru utilizatorii care se axează pe volume mari.
De asemenea KBA Rapida 145 este o mașină de tipar cu 6+1 culori.
Modelele individual adaptate sunt disponibile pentru a se adapta celor mai variate nevoi și a permite gestionarea fiecărui segment în parte, eficient și cu o calitate excepțională.

KBA Rapida 145 - Installing